9024 Győr, Kálvária út 57.    Tel.: (00 36) 96/412-599

Bemutatkozás

Győr Magyarország egyik legrégebbi és legfejlettebb városa, félúton Budapest és Bécs között, közel a Balatonhoz közvetlenül a világörökség részeként számon tartott Pannonhalma mellett rengeteg látnivalóval kirándulási lehetőséggel.1991-ben itt épült panziónk családi vállalkozás keretében Győr belvárosától 10 percre, közel az M1 es autópálya lehajtóhoz.

 

Ezáltal egyszerű a megközelítése és a Panziótól is könnyen elérhető Győr minden fontosabb nevezetessége: A történelmi belváros ahol kellemes sétát tehetünk rengeteg látnivalóval és beülhetünk egy hangulatos kávézóba, a bevásárló központok, ahol mindent megtalál az érdeklődő, a Duna-Rába-Rábca folyók ahol jó levegőn lehet kellemes órákat eltölteni a vízparton, vagy akár a győri termálfürdő is tökéletes kikapcsolódást nyújthat nem beszélve az Állatkertről a kicsik és nagyok kedvencéről és még sorolhatnánk.


Panziónk töretlen népszerűsége köszönhető a folyamatos fejlesztéseknek a családias hangulatnak a kedvező áraknak és a vendégek igényeihez képzett személyzetnek, akikkel évek óta együtt dolgozunk. A hatalmas fákkal körül vett épület kellemes hangulatos időtöltést és nyugodt pihenést kínál a külföldi és belföldi turistáknak egyaránt. Szeretettel várjuk a gyermekkel érkező családokat etető székkel, kisággyal és gyermek kedvezménnyel. Különösen népszerűek vagyunk a motoros túrázók körében, hiszen zárt parkolóval rendelkezünk, amely megnyugtató biztonságot nyújt autósoknak, motorosnak egyaránt.
 

Rengeteg a visszatérő vendég, hiszen a legjobb reklámunk az elégedett vendég. Az évek során klimatizáltuk az épületet és bárki számára elérhető internetes kapcsolatot építettünk ki.
 

Minden szobánk zuhanyzós tv-vel, telefonnal, mini hűtővel felszerelt.
 

Ha Győrben jár és egy igazán hangulatos családias szálláshelyet keres, nálunk megtalálja!

 

 

Kellemes időtöltést kívánok!

 

 

Hummel Nóra

Tulajdonos-üzletvezető
 
magyar   
english   
deutsch   

hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:

PANZIÓ HUMMEL | 9024 Győr, Kálvária út 57.
Tel.: (00 36) 96/412-599, (00 36) 96/823-201 | Fax: (00 36) 96/823-201